MotorOpleiding

Onze mogelijkheden

De eerste stap naar je motorrijbewijs begint hier

Levelupmotors biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van motoropleidingen. Wij zijn de motorschool om je motorrijbewijs te behalen in Venlo en omgeving. Wij geven alleen les voor de motor. Dit omdat hier onze passie ligt en deze graag met je willen delen. Wij leiden je op voor het motorrijbewijs. Maar ook verzorgen wij trainingen om je vaardigheden en kennis naar een hoger level te brengen. Alle motorlessen worden 1 op 1 gegeven.  

Wij geven alle lessen vanaf de volgmotor. Vanaf de volgmotor filmen wij ook de gedurende les. Dit helpt je om bepaalde verkeerssituatie snel terug te halen om je nog sneller te laten leren. Elke les wordt standaard solo gegeven en je krijgt les van dezelfde instructeur. 

Bij alle onderstaande mogelijkhedentrainingen zitten alle “extra’s” die bij de motoropleiding vermeld zijn.  

Motoropleiding

De motoropleiding begint met een intake en "try the bike". Wij nemen alle tijd voor je om alles goed en duidelijk uit te leggen. Erna gaan we nog een kleine rijtest doen om je niveau te bepalen. Deze intake duurt +/- 90 min. Direct na de intake krijg je van ons een voorstel wat voor jouw de rijopleiding gaat kosten. Dit voorstel krijg je ook via de email zodat je er rustig over na kunt denken. Alle lessen worden 1 op 1 gegeven.

Wij hanteren geen "lesuren" maar "lesonderwerpen". Dit houdt in dat we niet gebonden zijn aan tijd om een onderwerp aan te leren, maar dit passen wij aan jouw persoonlijke situatie. Iedereen heeft sommige onderwerpen die hij/zij sneller eigen maakt. Wij bereiden je optimaal voor het AVB en AVD examen. Wij zijn zo zeker van onze zaak, mocht je de eerste keer zakken voor je examen, dan mag je gratis een herexamen* doen (dus tussen liggende lessen horen bij je opleiding). Geen extra kosten voor je.
*Alleen het eerste herexamen per categorie is gratis. (Dus max 1 AVB en 1AVD)

Natuurlijk is het ook mogelijk op basis van "losse" lessen de motoropleiding te volgen.

Speciale Wensen

We kunnen ons voorstellen dat je bepaalde wensen hebt waarmee je niet bij een "normale" rijschool terecht kunt. Je hebt misschien te korte benen of te lange benen voor de standaard motor. Wij geloven in mogelijkheden en gaan graag met jouw om de tafel om te kijken wat mogelijk is voor jouw persoonlijke situatie.

Motoropleiding met de eigen motor

Hoe mooi is het om de mogelijkheid te hebben met je eigen motor te lessen. Buiten dat je eigen motor goed leert kennen, begin je ook direct met het opbouwen met no-claim bij je verzekeringmaatschappij. Er zijn diverse verzekeringmaatschappijen waar zonder extra kosten je rijles mag volgen op je eigen motor. Bijvoorbeeld Unive biedt deze mogelijkheid.

10 daagse spoed opleiding

Geen zin om iedere week te lessen? Wil je snel je motorrijbewijs hebben? Daar kunnen we je ook mee helpen. Wij kunnen je binnen 10 dagen* training om zo goed voorbereid op het examen voor te bereiden. * Bij het niet halen van het 1 examen kunnen we geen 10 dagen niet meer garanderen.

Motor theorie Training/examen

Wij bieden ook ondersteuning bij onder de knie krijgen van de motor theorie materie. Dit kan door persoonlijke begeleiding en of fungeren als vraagbaak.

Informatie aanvraag rijles