Gevorderde rijopleiding

Beter door de bocht

Je hebt al een tijdje je rijbewijs en je voelt je wilt je kennis en vaardigheden naar een hoger level brengen. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij organiseren vaker trainingen "beter door de bocht". Hier leer je kijktechnieken en motorbeheersing nog verder te ontwikkelen. Deze trainingen geven wij ook in kleine groepjes zodat je de voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Deze trainingen worden op regelmatig door ons georganiseerd.

Risico herkenning

LevelUPmotors risico herkenning training is er opgericht om nog eerder op potentiƫle gevaren te herkennen en hierop te anticiperen waardoor je nog veiliger en vlotter door het verkeer te begeven. Je zult merken na de training dat je nog veiliger en zelfverzekerder gaat voelen. Deze training wordt ook regelmatig georganiseerd en gegeven in kleine groepjes.

Rijden in heuvelachtig gebied

Vakantieplannen gemaakt, maar je voelt nog een beetje onzeker? Het rijden is heuvelachtig gebied is toch net iets anders dan door ons platte polderland. Wij leren je bij deze training de tips en tricks zodat je straks op vakantie met de juiste tools en kennis kunt genieten van je vakantie in de Dolomieten of de Vogezen. Ook deze trainingen worden regelmatig gegeven en natuurlijk in kleine groepjes.