Agenda

Opfris/Heropstap Training

Leuk, Leerzaam en FUN!

De winterstop is voorbij en de dagen worden langer en de temperaturen worden hoger. Het begint je weer te kriebelen. Of je nu nog vorig jaar hebt gereden, of het is al stiekem meerdere jaren geleden dan is het een uitgelezen kans om de opfris training te volgen. Bij deze training wordt gegeven in een klein klein groepje (max 4). zodat je allle persoonlijke aandacht krijgt die je verdient.  Je krijgt les van motorinstructeur met jaren ervaring. We gaan op een leuke speelse manier weer je vaardigheden up tp date brengen. Zodat je weer vol vertrouwen en plezier je motorseizoen kunt beginnen. 

We filmen alles van de motor. Dus na afloop krijg je nog een fimpje opgestuurd waar in je de geleerde vaardigheden terug kunt zien.

Deze training is voor iedereen geschikt en voor iedere motorrijder. Na deze training ga je met vol vertrouwen weer het nieuwe motor seizoen in.

Programma:

09:00-09:30 Ontvangst met koffie/thee

09:30 -10:30 Theorie voertuig kennis, en waar op te letten naar een winterstop.

10:30 – 12:30 Motorvoortuig beheersing (Je gaat aan de slag met je voortuig beheersing).

12:30 -13:30 Lunch

13:30 -16:30 Verkeers deelneming (Risico herkenning, vlot door de bocht, defensief rijden)

16:30 -17:00 aankomst start locatie.

Prijs: € 215,- per persoon (Bijrijder + € 35,-) VOL=VOL

Datums:

Zondag 31 Maart              (1 plaats Vrij)

Zondag 7 April                   (4 plaatsen Vrij)

Inschrijf formulier

Na het versturen van dit formulier ontvangt u een email met de bevestiging van inschrijving en je ontvangt een factuur met het verschuldigde inschrijfgeld. Vlak voor voor de datum ontvang je de route ook in in gpx formaat voor op je navigatie.